Olvasni jó!

Olvasni jó!

36. pont: Olvass el egy könyvet, ami egy gimnáziumban játszódik.

2015. június 30. - Szivárvány Lány
A szekrény mélyén megbújó egyik könyvemet olvastam el ehhez a ponthoz: Christine Nöstlinger Órarend randevúval.

Nem most íródott már a könyv, ráadásul túl sokat nem olvasunk az osztrák tinédzserek világáról. Régebben már olvastam a könyvet, de igazság szerint már egyáltalán nem emlékeztem rá.
Anika 14 éves, lázadó tinédzser, nehezen jön ki a szüleivel, gyerekesnek találja az osztálytársait....Szívesebben van a hetedikesekkel, akik befogadják a társaságukba. Közülük az egyik fiú tetszik Anikának, bebeszéli magának, hogy a fiúnak is tetszik. Van egy másik hetedikes fiú, akinek Anika tetszik. A családi balhékról, iskolai ügyekről, fiúkról szól az aránylag rövid történet.

Néha kicsit idegesítő a főhős kislány, valószínűleg azért mert már rég kinőttem a kamaszkorból, de azért tulajdonképpen élvezhető a könyv.

Megy az olvasás ezerrel, szimultán olvasok két könyvet, egyik kicsit keserédes, a másik bulis, jól kiegészíti egymást. Igaz, most csak késő este jut rá időm, meg munkából hazafelé jövet, a buszon, de mivel mindkét könyv nagyon tetszik, haladok. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassmindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr207586310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása