Olvasni jó!

Olvasni jó!

2. pont - Olvass el egy klasszikus romantikus könyvet.

2015. február 03. - Szivárvány Lány

Tulajdonképpen jobban szeretem a modernebb romantikus regényeket, de hogy ez a pont is pipa legyen, Jane Austen Lady Susan című levélregényét olvastam el.

Jane Austen e viszonylag ismeretlen regényének hősnője a fiatalon megözvegyült, kacér és agyafúrt Lady Susan, aki kedvére játszik a férfiszívekkel. Férjhez akar menni ő is, valamint a lányát is férjhez akarja adni, ahhoz akihez ő akarja, a lánya pedig nem igazán mer szembeszállni vele.

A szereplők egymásnak írt levelein keresztül ismerjük meg a történéseket.

Nem tudom, mennyire sorolható a regény a klasszikus romantikusok közé, az írója miatt ide soroltam be. Eddig sem tartoztak a kedvenc műfajaim közé az ilyesfajta regények, azt hiszem, ezután sem fog ez megváltozni. De hát ez az én szubjektív véleményem.

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassmindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr897139005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása