Olvasni jó!

Olvasni jó!

Olvasni jó!

2015. január 18. - Szivárvány Lány

Igen, így gondolom, ahogyan a címben szerepel. Olvasni jó! Éééééés.... igazi KÖNYVET olvasni jó. Kézbe venni, lapozgatni..... igen, ezt semmi sem pótolhatja, hiába az online letöltés, az e-book...., a valódi könyvet semmi sem pótolhatja.

Az interneten terjed egy kihívás, egy év alatt elolvasni 50 könyvet, megadott szempontok alapján. Eddig is olvastam, eddig sem egyféle témakörben, mégis úgy gondoltam, hátha ezek alapján a szempontok alapján újabb könyveket is felfedezek, amiket eddig valahogy elkerültem, de érdemes elolvasni.

A kihíváshoz nem csatlakozom, időbeosztásom miatt biztos, hogy nem tudom teljesíteni év végéig az összes pontot, de használva az ottani szempontokat, belevágok a saját tempóban, saját elképzelés szerint, esetleg itt-ott módosítva majd.

Az elolvasott könyveket a blogon megosztom, s hátha idetéved valaki, aki talál érdekes olvasnivalót magának. Akkor már megérte. :) Épp ezért, úgy gondoltam, nem írom le a könyvek tartalmát, csupán fülszöveget, ha valaki el szeretné olvasni, ne lőjem le a poént.

Ha menet közben találok olyan könyvet, ami érdekel, de nem illik egyik szempontba sem, azért nem fogom kihagyni. :) Illetve, mivel krónikus időhiányban szenvedek, nem tudom, mennyi idő alatt sikerül egy-egy könyvet elolvasni, tereim szerint, egyéb, a könyvespolcomon fellelhető könyvet is felteszek majd. Persze, amíg a blogon bogarászom, azt az időt is tölthetném olvasással, de hát az exhibicionizmusomat is ki kell élni valahol. :D

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassmindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr897086607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása