Olvasni jó!

Olvasni jó!

Bónusz könyv 2-3.

2015. július 08. - Szivárvány Lány
Nehezen jön össze ez az ijesztő könyv kategória..... :D Először elővettem egy könyvet a lányom polcáról, R. L. Stine Óvakodj a hóembertől! című könyvét, a Libabőr sorozatból. Szörnyű volt. Igaz, hogy gyerekkönyv, de hát a Harry Potter is az, mégis jó. Na jó, ezt nem kellett volna összehasonítani.
Szóval, a könyv egy kislányról szól, aki a nagynénjével él és Chicagóból Sherpiába költözik, ahol egy elvarázsolt, szörnyű hóember ijesztgeti az ott lakókat. Ebből bontakozik ki a történet, ami rettenetesen együgyű.

 

boldog-halalnapot--8987773-150.jpgSzintén a könyvespolcról került le Jonathan Herbert Boldog Halálnapot! című könyve, amely a fülszöveg szerint rettenetes történeteket tartalmaz. A történetek nagyon érdekesek, "poénosak", de nem annyira rettenetesek. Aki ismeri a rövid, meghökkentő történeteket, azoknak ajánlom az elolvasását.

Mindenesetre a könyvek a "bónusz" kategóriába kerültek, az ijesztő majd más lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassmindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr727611594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása