Olvasni jó!

Olvasni jó!

Bónusz könyv 1.

2015. március 29. - Szivárvány Lány
Kerstin Gier - Férfiak és egyéb katasztrófák

Az írónő egy másik könyvét kerestem a könyvtárban (talán valami trilógiát, már nem is emlékszem pontosan, hogy mit: jegyzetekkel jártok könyvtárba :D ), de az nem volt bent, kivettem ezt a könyvet. S, milyen jól tettem, hogy kivettem.... :D Ez ugyan a kihívásba nem illeszthető be, mert már minden szóba jöhető kategória foglalt, nem gond, ez szorgalmi feladat. Az első, de lesz még ilyen. :)
A könyv a csajos, szórakoztató irodalom kategóriába tartozik. A főhőse egy 27 éves lány, aki még mindig egyetemista, épp szakított a pasijával, keresi a helyét a világban és az "igazit". A könyvből megtudhatjuk, ha még nem tudnánk, hogy a szerelem vak. A főszereplő és testvérei, valamint barátnője kreativitását igazán irigylem. A regény pedig, természetesen happy enddel végződött.
Összefoglalva, amennyiben nem hatalmas irodalmi alkotás élvezetére készül valaki, hanem csak szórakozni, kikapcsolódni vágyik, teljesen jó választás ez a könyv.

Minden valószínűség szerint, fogok még a szerzőtől olvasni.

Utóirat:

A könyv beilleszthető lett volna a "könyv, amit nő írt" vagy pl. "ami egy másik országban játszódik", vagy "ami eredetileg nem az anyanyelvemen íródott" kategóriákba, ha ezek nem lennének már foglaltak.

A kihívás szerinti könyvek olvasása is folyamatban van, de mivel jól állok, belefér egy-két "szorgalmi feladat" is. :)

A bejegyzés trackback címe:

https://olvassmindennap.blog.hu/api/trackback/id/tr777317466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása